måndag 5 september 2011

Sjuk, rastlös, Andy & pyssel...

Var längesen jag åkte på en sån här förkylning, trodde jag skulle bli bättre i helgen men icke så idag & imorrn får bli hemmadagar för mej så får vi se hur jag mår sen! Blir så grymt rastlös av att vara hemma bara, rastlös men sen har man ingen ork till att göra annat än slötitta på "Hem till gården" ändå. Konstigt det där! Här får ni i alla fall se mina älskade Andyaffischer, i löve! Tyvärr går dom inte att fota så bra, på dan flödar ljuset in & det går inte fota för det & sen blir det för mörkt...men men, dom är myyycket snyggare irl;)
Mellan slötittandet på teven så orkade jag grejja lite, dymon åkte fram & några små ord hamnade på sideboardet i matrummet, mest en rolig grej för att jag inte hade nått att göra men nu vet iallafall sambon vart han ska öppna när han ska ha en whiskey;)
Flyttade även runt lite saker (igen)
Ljusstakarna hamnade i fönstret istället, mys nu när det är mörkare ute:)
Ursäkta om det är mycket "hemma hos" bilder just nu, men det bara blir så. Hojjta till om det blir för mycket:) Nä nu ska jag surfa runt lite inne hos er, kram!

8 kommentarer:

 1. Vad fint med Andy-postrarna!!! Vill oxå ha nån sån nånstans! Men var? Haha. :)
  Nej det är inte för mycket hemma-hos-bilder. Det är bara kul. Det är ju din blogg och då förväntar man sig bilder från ditt hem. :)
  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Svar: Det var så lite så:) Jag älskar att fotografera och på Formex vimmlar det av spännande motiv:P

  Vilka underbara postrar!!! Hoppas du blir kvitt den där förkylningen. Själv verkar jag ha någon på g:(

  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hej, håller med dig om att Andy-affischerna är jättejättefina. Stod och funderade på en sån när jag va på moderna senast men det vart en Ingela-affisch ist. Fin den med. Hoppas din förkylning går över kvickt!
  /Jenny

  SvaraRadera
 4. Blev bra med Andy w -tavlorna!har själv 2 st som jag inte har fått upp än.Alltid kul att kunna kika in hemma hos folk,jag gillar det så fortsätt bara.Kul med inspiration.

  SvaraRadera
 5. så fint det vart med nta soffan :) och så roligttext på bordet massor av härligt pyssel .

  SvaraRadera
 6. Blev jättebra med soffan och postrarna! Jag gillar att se hemmahosbilder så keep up... och krya på dig!

  SvaraRadera
 7. ah, så snyggt det blev! älskar dem där andy's:arna, hur fick du tag på dem? stor kram

  SvaraRadera