söndag 8 januari 2012

Bauhaus

 Sitter här & surfar runt lite efter golv till lilla hallen! Inom det närmsta kommer det förmodligen bli några turer till Göteborg & då brukar vi alltid passa på att smita in på Bauhaus, dom har ju så himla mycket där så man blir lätt gråhårig;) Vi har det inte här i närheten så man får ju passa på! Tror jag vill ha vitt eller möjligtvis ljusgrått golv vilket dom på bilderna ska vara. Men det här med golv på bilder brukar inte riktigt stämma överens så det lättaste är nog att bestämma sej på plats, om vi hittar något som faller oss i smaken vill säga:) Annars kommer vi säkerligen hem med något annat!

Idag har vi varit med mamma i hennes nya "hus" som hon ska hyra. Så himla mysigt! Vi har kollat över vad som ska göras vilket inte är så jättemycket, men lite målning och tapetsering kommer det bli. Så om nån månad eller två så kommer det säkerligen bli en del bilder därifrån. Sen ska även mina bröder flytta ungefär samtidigt och jag tror nog att jag får vara med på ett litet hörn där med, med inredning och så, men det är bara vad jag tror;) Ojj vad här ska planeras, shoppas & inredas! Trevlig söndag på er!

2 kommentarer:

  1. Roligt att välja golv! dock så tyckte jag det var det alra svåraste av allt!;)Ett snyggt vitt golv (det enda jag hittade) heter alabaster från kährs, kolla det om du vill ha ett vitt!! annars skulle jag säga klinkers i en hall för det är praktiskt men vi la ochså trägolv till att börja med. köpte en jättefin dörrmatta på metervara så det skyddar lite! kram

    SvaraRadera
  2. Hej,mkt inspirerande blogg du har. Var får man tag i din väggdekoration - elledning?? Tacksam för svar. Hälsn Monica

    SvaraRadera