måndag 6 februari 2012

Bänkskiva i betong


Om nu sambon tycker att jag kan sy en klädsel till soffdelen så tycker jag faktiskt att han kan gjuta en betongbänkskiva till (mej) oss!:) Det är så snyggt och när jag kläckte idén, tittade han på mej ruskade på huvudet och frågade snällt hur jag orkar tänka på nya saker hela tiden...men problemet är ju att de bara dyker upp ju, dom där idéerna;) Men jag lägger huvudet på sné och säger de kan väl inte vara så svårt, då brukar han smälta så de gör han nog denna gången me;) Jo men åter till bänkskivan, de kan väl egentligen inte vara så svårt och om man ser hur snyggt det är så är det nog kanske värt att prova, ska nog prova gjuta något mindre först:) 


Bild: pickyliving.se

8 kommentarer:

 1. Visst är det supersnyggt! Förstår dig, det bara ploppar upp ;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är jättesnyggt, har oxå sagt till min sambo att han kan gjuta en bänkskiva men han har inte nappat än på det. Vi har väl andra grejer att göra först kanske... ;)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Åhh, det är även en idé och dröm som jag har framfört, men det var ett tag sen nu. Kanske dags att påminna honom;)? Ruskigt snyggt är det iallafall! Kram!

  SvaraRadera
 4. Vi är oh många som drömmer om en sån. Min man vägrar i allafall. Menar att det måste vara svårt att få en fin yta...och han har gjutit en och annan husgrundi sina dar...men dör är man ju inte så petig med utan på det sättet.

  SvaraRadera
 5. :)klart han ska :)) Jag fundra länge med att sy nytt till vår beigesoffa men slpp det som tur va då lila sonen fick den och vi shoppa en ny .

  SvaraRadera
 6. Jag har gjort mitt val, det föll på en kille som kan fixa min dator och koda min blogg. Nu får jag stå mitt kast och gjuta bänkskivan själv :)

  Var på järnhandeln idag för att ta reda på hur. Tänker som du - det kan väl inte vara så svårt...

  SvaraRadera
 7. Sååå snyggt!! och golvet där, I love! :)

  SvaraRadera
 8. Så himla snyggt!! Och golvet...den är fantastisk! <3

  SvaraRadera