måndag 6 februari 2012

SaxonVåran älskade goding, Saxon, har idag besökt veterinären och tyvärr ser det inte ljust ut, får invänta provsvaren på onsdag men är tyvärr inställd på det värsta...alla ni som har djur vet hur fäst man är vid dom så alla tummar som går hållas hålls just nu för att han ska få må bra<3 Finns inga bra eller dåliga tillfällen för sånt här men just nu är det bara lite för mycket, så är jag lite frånvarande här på bloggen så vet ni varför, eller så kanske det blir tvärtom för att "fly" verkligheten för en stund! Duktigare kisse hos veterinären får man leta efter, han skötte sej exemplariskt! Nu ska sambon hämtas hem från jobbet sen ska vi gosa med Saxon så mycket vi bara kan! Kramar till er alla<3

7 kommentarer:

 1. Men usch det låter inte roligt. :( Ska hålla alla tummar för Saxon!!
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 2. Förstår er till 100%, alltid jobbigt!! Jag håller både tummar & tår för er Saxon.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis! Har också en katt och har i princip alltid haft. Passa nu på att gosa mycket så håller jag tummarna för Saxon! Många kramar till dig!

  SvaraRadera
 4. Lilla kissen :( Vad tråkigt. Tänker på er, kram...

  SvaraRadera
 5. Nääe! Usch jag lider verkligen med er, det är hemskt när djuren blir sjuka! Dom är ju så oskyldig och älskade. Hoppas verkligen han mot oddsen blir bra igen! Stor kram!

  SvaraRadera
 6. Usch fy :( lider med er!! Vår milo är det oxå nått fel på och det är helt hemskt. Hoppas ni får goda besked!!

  SvaraRadera
 7. Hoppas hoppas på det bästa, jo jag vet HUR fäst man blir vid dem! skulle inte klara en dag utan min lilla vovve :)

  SvaraRadera