torsdag 23 februari 2012

Hallen med nya "griffeltavlan"

Egentligen var det inte optimalt att fota när solen sken in för fullt men kunde inte låta bli...min kamera är ju tyvärr av sämre sort men man blir ändå glad när det känns som våren är på väg! Skulle visa griffeltavlan som jag målat innanför ytterdörren med griffelfärg men blev ett gäng pics på resten av hallen me! Griffelväggen är inte helt klar än, lite att fylla i osv men hittils är jag nöjd, skönt att kunna skriva av sej när det behövs:) Fattas dock en del möbler här än, ska ha en bänk att sitta på och sen ska skoskåpen ersättas med något annat men blocketnörd som jag är så inväntar vi de "rätta" fynden:)


9 kommentarer:

 1. Vilken otroligt fin hall & stor!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så snyggt gumman! Ni har verkligen en REJÄL hall. Vi har en minihall... :/

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jättesnyggt och säger som de andra, vilken stor hall! Är ju verkligen ett rum liksom. Smart med griffeltavla vid dörren, där ser man ju allt som står där direkt man kommer in. Waorhol-planscherna passar ju perfekt där också, de kommer verkligen till sin rätt.
  och folsyra är viktigt, ja :)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin hall ni har! Den är du väl nöjd med? :)
  Kramen!

  SvaraRadera
 5. Oj så snyggt ni har i hallen!!

  Och JA! vårfeelings har börjat infinna sig, solen vill titta fram på dagarna och man blir lycklig. trots att vi snön vräker ner varje dag, verkar nästan som att vi ska få ett rekordår i år med snö!!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Men va snyggt! Verkligen bra att kunna skriva av sig så där! Ni har verkligen en stor och snygg hall! Hoppas att din helg har varit bra!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Älskar björkstammarna/-pallarna!! Hur har ni gjort med dem? Behandlat dem på något sätt innan de fick flytta in eller kommer de direkt från skogen?
  Kram Linnéa

  SvaraRadera
 8. Snyggt, rätt och slätt!!!

  SvaraRadera