tisdag 21 februari 2012

Vårfeeling...

Idag har man fått riktiga vårkänslor, solen har lyst, snön smält och man har hört fåglarna kvittra, underbart<3  Längtar redan till att börja grejja ute i trädgården, bygga på nån altan eller färdigställa alla andra projekt som påbörjats:) Fast de vore bra om vi hann klart inne först:) Hittade dessa underbara fågelholkar hos favoritsaker när jag surfade runt, hur härligt vore det inte att ha nån av dessa i ett träd, skulle även kunna tänka mej att ha ett inne nånstans! Har ni fått någon vårfeeling än??

Bilder: favoritsaker.se

7 kommentarer:

 1. Jättesöta :) Ja, man längtar SÅ efter sommar, sol och värme. Ha en skön kväll, kram

  SvaraRadera
 2. verkligen super najs med sol och värme :)

  SvaraRadera
 3. Så märkligt detta land är. Vi har haft riktigt skitväder idag, men igår då hade vi det riktigt soligt & fint.
  Igår fick jag oxå mängder av vårkänslor, så underbart!! Längtar verkligen!!
  Så fina holkar, den rosa hade varit snygg i dotters rum =) Vi äger endast ett träd i vår trädgård & det har vi tänkt att ta bort då det är helt fel placerat, så ute finns det ingen plats som det ser ut just nu.
  Hoppas allt är bra!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Skön blogg och fina pics:)Jag önskar dig en fin helg.
  LOVE Maria på inredningsvis

  SvaraRadera
 5. Här är det hur mycket vårfeeling som helst! Stod och solade mig mot en husvägg vid lunchen, varmt, skönt och ljusterapi i sin underbaraste form. Det var nästan 16 + i solen....Så härligt!

  När jag gick till bussen sken solen och det var +6 grader och fåglarna sjöng där jag gick. Mer vårkänsla än så blir det knappt! vilka coola fågelholkar!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Så fina de var! Har en liten fågelholk inne på mina björkar. Den är vit men tänkte måla den i nån annan färg i dagarna. Så roligt att du visade dessa nu så man får lite inspiration! :)

  SvaraRadera