söndag 4 mars 2012

Det är inte lätt

Jag traskar vidare i utomhusmöbleträsket...att det ska vara så svårt! Spanar runt en del på blocket eftersom utomhusmöbler inte är någon billig historia så kan man ju ibland ha turen där och komma lite billigare undan men inte än, det jag har hittat har såklart varit i Stockholm. Men vi har nog (kanske) kommit fram till att det blir "Roxö" från Ikea på den lilla altanen på framsidan, får inte plats någon större grupp där! Till altanen ute i trädgården hade jag ju tänkt mej "Väsman"stolarna men senaste budet är nu att de hamnar på den stora altanen tillsammans med ett bord, någon bänk och kanske ett par vågöfåtöljer! Så till altanen i trädgården har jag kollat in "Sunderö" från Ikea som var riktigt sköna att sitta i, kanske inte helt min stil men jag gillar ju och blanda lite och färgen tilltalade mej då den gick lite åt det gråa hållet...men som sagt, vi spanar vidare! Blir nog en tur framöver så sambon får vara med och provsitta och som sagt då det kostar en del så kommer vi inte köpa allt på en gång! Det blir lilla och stora altanen som är utan möbler för tillfället som får stå först i tur:) Jag vet inte om ni hänger med i alla turer hit och dit men ni kommer se längre fram hur det blir...

Har ni några bra tips så vore jag tacksam om ni vill dela dom med mej??:) Nu blir det soffan resten av kvällen, imorgon är det dags för jobb igen och efter att ha varit hemma i en och en halv vecka så får vi se hur mycket jag orkar med! Hoppas ni får en mysig kväll Bilder: Ikea.se


4 kommentarer:

 1. Utemöbler kan bli hur dyrt som helst. Vi letade länge och hittade inget som vi gillade, till slut byggde vi egna. Då blev de precis som vi önskade:)

  SvaraRadera
 2. Håller med, utomhusmöbler är riktigt svårt! Varför vet jag egentligen inte. Ska leta nytt till balkongen i vår och kommer nog ha lika svårt som du!

  SvaraRadera
 3. Jo, det är en djungel det där med ute-möblemang. Alltid svårt att se förrän de står på plats liksom, helst sommartid. Blir nog bra i slutaändan iaf, brukar bli det när du har ett finger med i spelet :)
  Kramar i massor//Jessika

  SvaraRadera
 4. Det enda rådet är att inte köpa Roxö om de ska stå ute. Då vill rosten krypa fram. Men på en innealtan går det ju bra!
  Kram!!

  SvaraRadera