tisdag 6 mars 2012

Det närmar sej påsk

Är inte mycket för att "pynta" till påsk, eller inte till någon högtid. Pyntar med sånt jag gillar och just till påsk kanske det blir mer att man vårpiffar istället och plockar in lite grenar och vårblommor av olika slag. Men kan inte hjälpa att jag tycket duken "happy easter" från ellos var mycket tilltalande så vem vet, en sån kanske får ligga på bordet över påsk och äggen som också dom kommer från ellos var fina! Hur gör ni? Pyntar ni mycket till påsk??Bilder; ellos.se

11 kommentarer:

 1. Oooh vad fint! De där bilderna påminner mig om något som kallas vår. GÅr rykten om att den är på väg! Hoppas de stämmer :P

  SvaraRadera
 2. Näe, jag brukar faktiskt inte heller pynta så mkt till påsken... Färgglada fjädrar i lite ris och godis i en skål typ :) Men i år kanske det blir lite mer, längtar redan nu efter påsken, hihi!

  SvaraRadera
 3. Nej, jag är inte iheller någon direkt påskpyntare. Några grenar precis som du & lite ägg.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nej jag gillar inte att pynta vare sig till jul eller påsk. Men förra året hade jag lite fjädrar i ris iallafall. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. För barnens skull så har det blivit lite påskris och fjädrar,meninga massa ägg eller kycklingar överallt.Menjag har faktiskt beställt de vita äggen med text på ifrån ellos.Vill ju att det ska matcha vardagsrummet,hi,hi.

  SvaraRadera
 6. Har också spanat in duken och annat påskpynt på ellos men blir alltid lite dumsnål att köpa när det egentligen bara handlar om en helg! Men kanske ska man slå på stort iår och beställa hem lite pynt!

  SvaraRadera
 7. Hilma läcker duk . Synd bara påsken är så kort annars skulle det varjul att trycka upp en med bokstäver :)

  SvaraRadera
 8. Jag såg de där äggen och föll pladask...men försöker intala mig att det är en så kort tid de kan hänga framme. Duken var också söt!
  Det mest galna är väl att det är påsk om en månad. Tiden flyger iväg!
  Kramisar i massor! / Jessika

  SvaraRadera
 9. Nej så mycket påskpynt brukar det inte bli här hemma. Snarare vårpiffning som du säger. Det handlar ju om en helg och då känns det som om det är bättre att lägga pengar på något som varar lite längre. Men lite grenar fjädrar och annat smått kan man ju alltid plocka in!

  Har också kikat på duken och äggen innan och gillar dom också!

  Hoppas allt är bra annars! Kram!

  SvaraRadera
 10. Brukar också tänka mer vår inredning och gillar att ta till lite färg just till sommar och vår bara.....

  Söt duk!!

  Kram

  SvaraRadera
 11. Jag pyntar inte märkvärdigt, lite vårblommor och kvistar brukar få komma in.. PLUS ett påskägg med karra ;)

  SvaraRadera