lördag 17 mars 2012

Gult och det stora varuhuset


Var sugen på lite färg så gult huserar numer i vardagsrummet, tog en shoppingtur igår och då inhandlades 2 stycken gula kuddar på Åhléns, gillar den där lite senapsgula tonen, tillsammans med en vit pärlhyacint vid soffdelen så ser det allt lite vårigt ut:) Ni får ursäkta mitt dåliga bloggande just nu men orken finns inte riktigt även om jag har mycket att visa er men vi tar lite då och då:) Bättre med kvalitet än kvantitet eller hur?? Var ett tag sen jag kikade in hos er och kommenterade, ska också bli bättring på!:) 

Idag tog vi en snabbvisit till det blå/gula varuhuset, vi var dock inte ensamma, massvis med folk...med oss hem fick vi i alla fall ett Roxö bord och 2 stolar, en stor utomhuskruka och lite annat småkrafs! Sambon kunde också provsitta de andra möblerna jag valt ut och han gillade dom, tyvärr gillar han inte Vågöfåtöljerna alls till utseendet men jag får köpa dom ändå så länge jag inte köper rosa eller gula:) Jag älskar dom ju, så snart blir det nog någon mer tur till Ikea och inhandla mer, sen kan det bli sommar! Vad har ni för er denna lördag??

6 kommentarer:

  1. Jag gillar Åhlénskuddarna massor! Vad fint att plantera pärlhyacinterna i marimekkoskålen :-) Jag vet precis hur det är det där med att tiden och orken för bloggandet inte alltid finns. Det bästa är helt klart att blogga när tid och inspiration finns.

    Här har jag ägnat mig åt dammtorkning i dag. Vårsolen avslöjar mycket som vintermörkret döljer... Ha en fortsatt trevlig helg! KRAM på dig!

    SvaraRadera
  2. Det ser jättefint ut gumman!
    Vi tar det bara lugnt idag! Skönt!
    Kraam!!

    SvaraRadera
  3. Vad snyggt vännen! Kul med lite färg ju!
    Och mycket fint tips med hyacinter i marimekkoskålen, känns lite oväntat och piggt sådär. Du har ju så mycket finfina ideér. Kramisar i massor!

    SvaraRadera
  4. Vårfräscht med gult!! Får jag tipsa om en tävling inne hos mig?

    http://studiokarin.blogspot.se/2012/03/tavling-vinn-en-rossy-lampa.html

    annars ta bort detta :)

    mvh Karin

    SvaraRadera
  5. Hej,fint med gult,tänkte själv ta in lite gult snart iaf över Påsk.Kram Anna!

    SvaraRadera
  6. Så vårigt å fint gumman! <3
    Kram kram /Malin I&D

    SvaraRadera