tisdag 3 april 2012

Livstecken


Ni undrar säkert vart jag tagit vägen och jag undrar vart våren tog vägen??:) Lämnar ett litet livstecken, jag mår prima men som jag sagt innan så är blogginspirationen inte på topp tyvärr, den var på gång där när våren var på intåg men sen försvann den och det blev helt plötsligt vinter igen, lagom till vi införskaffat oss utemöbler och en ny grill, men den som väntar på något gott eller...:) 

Satt och surfade runt och kikade in hos Call It Design som firar 1 år och just nu har 15% på allt i butiken, uppge bara rabattkoden jubileum i kassan. Varför inte klicka hem detta fina picknickset från Koziol för snart måste väl värmen komma! 

Vad har ni haft för er senaste tiden??

Bild lånad från: callitdesign.se

6 kommentarer:

 1. Skönt att höra att du mår bra gumman!
  Blogghumöret är inte alltid på topp, så är det ;)
  Jag håller med! Usch vilket väder, det går i helt fel riktning :(
  Ha det gott kramar

  SvaraRadera
 2. Jag har också varit lite offside med bloggandet och inspirationen har inte riktigt infunnit sig. Nu känner jag däremot att den är på väg tillbaka, även om jag är riktigt trött och behöver prioritera annat just nu. Det har varit mycket på jobbet och så kom snön tillbaka :-( Påsken kommer verkligen som en räddning! Jag hoppas att du hittar inspirationen, men vi finns här och väntar så länge ;-) Ha en fantastisk påsk om vi inte hörs innan dess! KRAMAR I MASSOR från Anna

  SvaraRadera
 3. Roligt att höra ifrån dig! Jag har inte heller så mycket blogginspiration just nu men den kommer tillbaka! Såå tråkigt att det blev kallare igen!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. pysslar som vanligt , Men känner att det blir tjatigt med allt jag visar och skriver så behöver nog med paus ett tag ,Kram på dig och en glad påsk !!!

  SvaraRadera
 5. Är in och önskar en varm, soliga, glad påsk till dig vännen
  kram

  SvaraRadera
 6. Äntligen är påsken här som bjuder på lite ledigt! :)

  Blir lite mindre blogg och lite mer utomhus i helgen!

  Kram

  SvaraRadera