söndag 6 maj 2012

Altanen

Än så länge är inte stora altanen färdigpiffad men på god väg, här blir det färgexplosion i form av grönt/rosa/gult! Här kommer vi sitta mycket när vädret tillåter för än är det inte riktigt så varmt som det ser ut så man vill sitta här!

3 trasmattor i grönt att vila fötterna på (inköpta på GeKås till en löjligt liten summa:)) Några vita gardiner har hängts upp på stålvajer, Vågöfåtöljerna har fått ersätta den stora gungan! Som sagt, lite mera piff och lulllull, lite krukor, blommor och värme så kommer vi trivas bra här:)


Idag har det inte hänt mycket här hemma, lite städning & tvättning, en skogspromenad & matlagning...annars slappar jag mest medan sambon e ute på sjön och fångar laxar:) Vad har ni för er idag??

3 kommentarer:

 1. Gud så mysigt ni har det! Superfina "björkpallar" i hörnet, är dom egentillverkade? =)
  Jag har precis som dig "myggnät" runt vår altan, men hur får du det att ligga still?? Vårt blåser runt som en galning så fort det kommer en liten vindpust... Så just nu är det fastknutet runt takstolparna...

  Jag har haft otroligt låg inspiration och blogglust ett bra tag nu. Försöker tvinga mig förbi det, men det är svårt. Men jag ska inte ge upp =)

  Må så gott!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ser verkigen supermysigt ut! Där kommer ni garanterat att tillbringa många sköna sommardagar och kvällar:).

  Kul att du är tillbaka! Har saknat all din fina inspiration! Men såklart ska du bara blogga om du känner för det!

  Tack snälla för dina gulliga ord på min blogg! Ja vi kommer förhoppningsvis att spendera en del tid i vagnen. Blir ett test inom snar framtid för att se så att det fungerar att sova i den med två små barn. Hoppas att dom inte väcker varandra och så...

  Vi har varit på loppis, fikat hos kompisar, klippt gräset, målat skåpsluckor och monterat upp lite saker i det nya barnrummet. En skön och fullspäckad söndag. Nu dags för slapp i soffan.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det blev jättefint! Fint med färg :)
  Ni kommer säkert att tillbringa många fina kvällar där.

  Idag har det trädgårdplantering, tvättning (precis som alla andra dagar), en joggingrunda o lite annat smått. Synd att helgen är över :(

  Ha det så bra, kram

  SvaraRadera