lördag 12 maj 2012

Lilla hallen och några djupa tankar!

Något suddiga bilder men ändå, måste verkligen ta tag i att införskaffa mej en bra kamera! Så här ser det ut uppe i Lilla Hallen för tillfället, fåtöljen skriker fortfarande efter att jag ska sy en klädsel och äggkartongen på väggen ska spraymålas annars är vi nöjda! Älskar tapeten! Sen är ju planen att datan får flytta ut hit då vi behöver arbets/träningsrummet till annat framöver men det är inget vi har brådska med, får bli i höst:)

Vill tacka för alla fina kommentarer i föregående inlägg, vi lever fortfarande på små rosa moln och jag har ständigt ett leende på läpparna, då inte hormonerna spelar mej ett spratt, men samtidigt är vi en aning nojjiga och oroliga då vi gått igenom mycket...kan ibland vara lite svårt att tro att det är sant och det är ju så mycket som kan hända på vägen! Men vi försöker att tänka positivt...

Vårt kämpande för ett litet barn har pågått i flera år och vi har genomgått mycket tillsammans som verkligen gjort oss starka på vägen! Vi har mottagit många graviditetsnyheter men själva aldrig fått möjligheten att gå ut med en sådan nyhets förrens nu, vilket är stort för oss! Vi har genomgått ett antal IVFförsök, fått missfall, opererats för utomkvedshavandeskap men nu ÄNTLIGEN är vi en bit på väg, så här långt har vi aldrig kommit förut så tummarna hålls hårt här hemma. Jag visar stolt upp min mage och jag berättar gärna att jag är gravid även om många kan tycka det är tidigt! Att vi genomgått IVF är inget vi skäms över, men det är heller inget man springer runt och pratar om, även om jag ibland önskade att fler pratade om detta. Vi är inte ensamma, det är så många som kämpar med detta dagligen och jag vill bara säga till alla er som kämpar, ge inte upp hur hopplöst det än kan kännas ibland<3 Just nu kretsar vår värld mycket kring graviditet och allt som hör där till, det hoppas jag ni har överseende med, kanske jag snart vågar mej på att blogga om barnrum också men har tyvärr inte vågat tänka tanken fullt ut än...men snart:)

Oj det blev nästan en hel uppsats men nu har jag fått ut en del av mina känslor och tankar:) Idag  är det bästa dagen i veckan och på förmiddagen har jag varit barnvakt åt goa Liam och snart beger vi oss till mamma för lite mat, ikväll blir det film, Hamilton, och en hel del göttit till det, vad har ni för er idag??


9 kommentarer:

 1. Vilken resa ni gjort! Vilken tur ni har varnadra, även om jag förstår att det varit riktigt tufft. Så glad för er skull att det verkar funka denna gång. Vi har också haft två missfall under det senaste året, tycker det mest är sjukt att man absolut inte får någon hjälp, sånt som händer säger de bara, man blir ju helt förstörd!

  Ni har en himla mysig hörna där må jag säga!

  Massa kramar till er!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag har läst din blogg i det tysta ett tag men nu måste jag bara kommentera. Vill börja med att säga GRATTIS till graviditeten! Jag kan så väl känna igen mig i din känsla. Vi kämpade också i fyra och ett halvt år innan vi fick våra två mirakel. Kika gärna in i min blogg under kategorin Att inte kunna få barn om du vill läsa om vår story! Vi har alltid varit öppna med vår kamp. Önskar Er all lycka med den kommande bebisen. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Jag vet vilken resa ni gjort genom detta och det som är så självklart för många blir en kamp för andra. Tror trots att det är påfrestande att det stärker förhållandet att kämpa för ett barn, när det hela väl får ett lyckligt slut.
  Pst, lilla hallen blev jättefin och mysig!
  kram

  SvaraRadera
 4. Än en gång ett stort grattis. Förstår att ni myser & tar det sakta men säkert. Ni är oerhört starka som inte gett upp, utan är på det igen.
  Önskar er all lycka & se framemot att följa er :)

  SvaraRadera
 5. Åh vad ni har gått igenom mycket, förstår oron! Men stort lycka till, det kommer gå bra!
  Fin hörna ni har där i lilla hallen! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Men va bra det blir! Verkligen supersnyggt!

  Att det ska vara så orättvist! När många tar det förgivet att få ett barn så kämpar andra i flera år, i bästa fall...

  Jag förstår att ni har genomgått en tuff resa och är så glad för eran skull! Måste kännas underbart att ni äntligen har kommit så här långt men förstår eran oro. Jag var supernojjig under båda graviditeterna och då har vi inte genomgått samma resa som er...

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Åh, vilken underbar nyhet! Jag har varit helt off i bloggvärlden ett tag nu och detta var verkligen härligt att läsa. Jag önskar er ett stort lycka till med allt fina bloggvän! Har en kompis som varit i ungefär samma situation med missfall och IVF, men nu har de äntligen världens underverk hos sig :-) STOR KRAM

  SvaraRadera
 8. Stort grattis till graviditeten! Vad härligt!

  Förstår att det måste vara tungt att kämpa så länge och jag tycker att det är modigt av dig att berätta om det här i bloggen.

  Önskar er all lycka och hoppas att det blir en del härliga bebisinlägg här framöver :)

  SvaraRadera
 9. Ett stort och varmt GRATTIS!! Vad härligt att ni är på väg mot er egna lilla familj :). Vi har också kämpat oss igenom år av försök, provtagningar, utredningar och tre IVF:er och i väntan på den fjärde så bestämde sig vårt lilla mirakel för att flytta in i min mage! Precis hemkommen från BM där allt ser fin-fint ut inväntar vi nu leverans i mitten av augusti. Men visst finns oron och ångesten där, "tänk om det inte går hela vägen" och "är det verkligen vår tur nu?"... Men ibland får man bara bestämma sig att det kommer gå bra, att det faktiskt var precis så här det var tänkt. Vissa får bara kämpa lite extra för att få en skatt!

  SvaraRadera