måndag 14 maj 2012

Ordning & reda, pengar på fredag...

I hallen har vi en klädgarderob som man sällan öppnar dörren till i vanliga fall, men nu, nu är det ordning & reda där inne och det känns så befriande! Gillar att ha ordning på sakerna, detta medför också ordning i kökslådorna då en del saker som huserat där innan nu flyttat hit in. Dom kommer från Ikea & jag kommer antagligen behöva köpa några till men en bra början. Dymon har gått varm med att märka alla lådor:) Så nu kan man öppna hit in med gott samvete och var sak har sin plats! Hur har ni det, gillar ni när det är ordning på sakerna??

5 kommentarer:

 1. Oj vad du har fixat! FInt, och härligt med ordning och reda! Jag gillar oxå att ha ordning! :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Finns inget bättre än att ha ordning, slipper msn lägga ner tid till att leta. Finns bättre saker man kan göra :)
  Det blev jättefint & ordning!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag förstår känslan! Jag älskar att ha ordning på saker och får mina ryck i bland. Kan nästan bli lite sjukligt pedant när jag röjer och organiserar;).

  Riktigt snyggt och som du säger kommer ni säkert kika in där lite oftare nu. Jag känner speciellt att det är viktigt att ha ordning i hallen för att snabbt och smidigt hitta barnens kläder när det är dags att bege sig ut... Så du/ni kommer säkert ha ännu större nytta av det framöver:).

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Nej nu fick jag ångest! Sådär prydligt och ordnat vill jag också ha! Organiserat kaos finns det nåt som heter och det stämmer in på min förvaring tror jag. Det där såg riktigt välordnat och sorterat ut och samtidigt snygg för ögat. Kram och ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 5. Jättefint och verkligen ordningsamt!! Har två av dessa lådor men har inte fått upp dem ännu och ditt tips var ju kanonsmart!! Tack för idén....

  Hoppas allt är bra vännen!

  Kram

  SvaraRadera