onsdag 18 juli 2012

Det första är shoppat...


Jag har gjort det, shoppat de första prylarna till lilla bäbis<3 Det blev en musikmobil, Ugglan "Olivia" från Ferm Living & en barnvagnsmobil i form av moln från palidesign! Det är ju inte svårt att shoppa bebissaker, skulle nog kunna shoppa ihjäl mej om jag fick;) Skönt att börja i tid så man har allt klart det sista, är ju en del som behövs! Gick in i vecka 24 (23+0) idag så tiden rullar på ganska snabbt även om jag tycker det är evigheter kvar, vi längtar efter vår lilla skatt! Det svåra i kråksången när man ska handla saker är ju färger då vi inte vet könet på vår inneboende så innan h*n behagar komma ut så handlar vi saker i färger som passar båda könen...vilket iofs alla färger gör men ni förstår säkert vad jag menar. Dessutom gillar jag ju mycket svart/vitt/grått så jag kan nog shoppa en del ändå...men självklart ska bäbis få massvis med färgglada saker också...nä nu får det vara färdigsvammlat för min del, dags att sova:)


Kram på er...


PS. Vill ni köpa en musikmobil så kika in hos favoritsaker.se eller blev ni sugna på barnvagnsmobilen, då hittar ni den hos signerat.se (finns i andra färger;)). 

6 kommentarer:

  1. Visst är det kul att shoppa bebissaker? Man kan aldrig få nog liksom! Ferm-ugglan har jag minsann kollat in, så söt! Även mobilen, äntligen en snygg men ändå söt vagnmobil!
    V 24 är ju en bra bit på väg, mer än hälften liksom!
    Kram <3

    SvaraRadera
  2. å så fint!! visst är det roligt att shoppa :) Letar också mobiler, denna var super fin, dock tycker jag det var lite dyrt! Kan jag nog sy själv men jag orkar inte ;)
    Ska hämta barnvagnen nu snart väntar bara på gubben! Spännande! Det blev en brio happy kombivagn. Hade ni bestämt er?

    Nu är jag i v 35 och det känns i fötter och ben kan jag säga! Äntligen semester till veckan :) Mår rätt bra förutom att det är svårt att sova pga kramper och obekväma sovställningar för mig som är van att sova på magen ;)

    Hoppas du mår bra! Kram

    SvaraRadera
  3. Vilka fina saker,finns ju inget roligare att köpa än bebissaker/Kram!

    SvaraRadera
  4. Den där molnmobilen alltså. Så fin! En sån ska lillebror få, helt klart! :)

    SvaraRadera
  5. Va mysiga saker!! Härlig känsla att få handla till sin lill*!!

    Kram

    SvaraRadera