fredag 12 oktober 2012

Nu kommer de...

Nu kommer det, mitt första inlägg om julen...eller närmare bestämt advent, så alla känsliga läsare kan sluta läsa här;) Har tänkt publicera detta inlägg ett tag men inte "vågat" men nu när jag sett fler julälskande bloggerskor blogga om detta så var det dags:) Är ju faktiskt inte så länge kvar, och om jag längtar, kanske en aning mer detta år...

Har länge haft samma adventsbelysning i mina fönster så nu behövs det lite förnyelse och här ser ni vad jag tänkt klicka hem! "Stella Polaris" suktade jag efter redan förra året men slog aldrig till, i år blir det ett inköp och den ska få hamna i hallen, kan dock inte bestämma mej för stående eller hängande, vad tror ni??

Sen blir det även en "Ventura Super Star", har en sedan innan men nu ska de få ta  plats i vardagsrummet och då behövs en till, ger underbart sken:)


Sen tror jag bestämt att dessa "espressomuggar" ska klickas hem och få agera adventsljusstake i år, älskar dom:) Har ni börjat planera inför advent/jul??:)

Bilder lånade från; ljusinspiration.se, uttaget.se & inreda.com

4 kommentarer:

 1. Härliga lampor för advent :)!!
  Det planeras för fullt och första klappen redan köpt :)
  Tack för en mysig blogg, läser ofta men har inte kommenterat förrän nu :)

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det en härlig tid vi har framför oss! Klart det är dags att blogga om julen :)
  Och så kul är det ju att uppdatera den, varje år blir det nåt nytt inköp. Tyckte verkligen om "Stella Polarisen", både stående och hängande. Kommer bli superfint i ditt hem! Espresso-adventsstaken var ju en superbra idé, nästan att jag måste sno den!
  kramisar

  SvaraRadera
 3. "Stella Polarisen "är så underbara !! Är sugen på en stående jag!! Gillade med din ide med muggarna!!! När kommer bebis? :) förstår om ni längtar!!

  Kram

  SvaraRadera
 4. jag har den stående stella polarisen i vitt , jag är supernöjd. och de är många som blir avundsjuka när de ser den .Jag köpte även den hängande när det var utförsäljning efter jul men den blev jag inte lika nöjd med som den stående, kan också bero på att den hängande är i rött, inte alls lika snygg som den vita
  Lycka till när er lilla bebis kommer..
  Mvh Maria

  SvaraRadera