onsdag 14 november 2012

BF+1

Jaha då var det 14 november, BF+1 och ingen bebis så långt ögat når! Jag är verkligen inte den som klagar men det här med att vänta är inte min starka sida, det tar knäcken på mig, speciellt när man väntar på något så stort som en liten bebis! Man ska ju inte haka upp sig på ett datum då endast ca 5% av alla kvinnor föder på sitt beräknade datum men ändå, det är ju det datumet vi haft i våra huvuden sen det underbara beskedet i februari, jaja, nu ska jag sluta gnälla, jag mår fortfarande helt okej frånsett lite småkramper men hey, bebis, kom ut NU, vi vill träffa dej!:) Som vi längtar...

Nu över till det här med julklappar, eftersom jag för tillfället har all tid i världen att inte göra nått så sitter jag och surfar på just julklappar och funderar över hur de ska få se ut i år!? Här nedan ser ni hur de såg ut i fjol, i år tror jag bestämt att de får gå i den grå skalan, lite tidningspapper och sånt där fint, hur ser era klappar ut i år??:)


8 kommentarer:

 1. Dagarna går aldrig så sakta som efter BF...I know...bara bita ihop och boa på hemma, det är det man är bäst på sådär i väntans tider. Mina paket får gå i silver och grått i år tror jag. Kram

  SvaraRadera
 2. Lider med dig. Känns som evighet att gå över tiden. Min son fick jag enligt beräknat, men min dotter gick jag över 4 dagar. Usch så jobbigt. Men den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge :)
  Kramar till er

  SvaraRadera
 3. Ja himmel vad man ställer in sig på BF dagen....tur att jag hade en punktlig dottern som kom på beräknad och sedan när lillebror var beräknad på min födelsedag så pratade jag och Meja med magen och sa att Pärlan där inne fick komma dagen innan eller dagen efter. För inte är kan det vara roligt att dela födelsedag med sin mamma. Noah, han lyssnade på sin mamma och storasyster och kom dagen innan.

  Så jag håller tummar och tår på att pyret i din mage lyssnar på er att h*n väljer att komma snart!

  SvaraRadera
 4. Ja himmel vad man ställer in sig på BF dagen....tur att jag hade en punktlig dottern som kom på beräknad och sedan när lillebror var beräknad på min födelsedag så pratade jag och Meja med magen och sa att Pärlan där inne fick komma dagen innan eller dagen efter. För inte är kan det vara roligt att dela födelsedag med sin mamma. Noah, han lyssnade på sin mamma och storasyster och kom dagen innan.

  Så jag håller tummar och tår på att pyret i din mage lyssnar på er att h*n väljer att komma snart!

  SvaraRadera
 5. Ja himmel vad man ställer in sig på BF dagen....tur att jag hade en punktlig dottern som kom på beräknad och sedan när lillebror var beräknad på min födelsedag så pratade jag och Meja med magen och sa att Pärlan där inne fick komma dagen innan eller dagen efter. För inte är kan det vara roligt att dela födelsedag med sin mamma. Noah, han lyssnade på sin mamma och storasyster och kom dagen innan.

  Så jag håller tummar och tår på att pyret i din mage lyssnar på er att h*n väljer att komma snart!

  SvaraRadera
 6. Har bebisen tittat ut än? :)

  SvaraRadera
 7. Allt bra? Hoppas att din frånvaro betyder att bebis har kommit och att ni njuter av varenda sekund, och sover så mycket det går :P

  SvaraRadera
 8. Jamen hallååå, nu dööör man snart av nyfikenhet. Har bebisen kikat ut än? kramar

  SvaraRadera