söndag 11 november 2012

Lite nytt vore kul...SHELL 4-PACK Stol Vit/Stålben

Vi är lite sugna på att byta ut våra matsalsmöbler i vardagsrummet (eller så är det mest jag som är sugen men ändå:)) till något större och rejälare. Vi är relativt nöjda med det vi har idag men känner att vi behöver ha något bord som går att göra större vid behov! Jag har spanat in Bjursta från Ikea men sambon tycker benen ser lite klena ut, är dom det i verkligheten? Eller lurar man sej på bilden? Sen skulle jag gärna ha stolarna Shell från furniturebox, dom har jag suktat efter länge...men vi får se, än så länge är detta bara lite funderingar, kanske en bra julklapp till oss själva:)

6 kommentarer:

 1. Det är inte bra det här med för mycket tid hemma, man får så många fina ideér. Förstår att du suktar efter de snygga matsalsmöblerna men varnar lite för vita stolar trots allt, när man har småkids...våra är redan märkta med både köttfärsfläckar och sylt som inte går bort :/
  kram

  SvaraRadera
 2. hihi..så brukar jag oxå formulera mig..."Vi" är sugna...medans det oftast mest är jag :)
  Bordet från IKEA....jag har aldrig tänkt på att det är klena ben. Kikade på det när vi var på ikea sist då jag vill ha nytt köksbord. Vi har Norden och det är så himla stort! Vad jag inte riktigt gillade med Bjursta var att man ser trädstrukturen igenom färgen. jag hade hellre haft ett där färgen täcker helt!

  SvaraRadera
 3. Vi har Bjursta och vi är väldigt nöjda! Älskar att iläggsskivorna döljs under bordet. Och att benen skulle vara klena är inget vi märkt av faktiskt, tycker det är stdaigt och rejält för den summan man får betala.

  SvaraRadera
 4. Vi har det där bordet fast i ek och är supernöjda! Perfekt med inläggskivorna som man förvarar under själva bordsskivan och benen är inte alls klena, ser klenare ut på bilden än hur dom ser ut i verkligheten.

  SvaraRadera
 5. Jag har också varit och kikat å det bordet, tycker det verkar stabilt och bra för dom pengarna, däremot tvekar jag just för träådringen man ser igenom, hade köpt det direkt om det varit helt vitt :-)

  SvaraRadera
 6. Kan tipsa dig om att dom stolarna finns om du söker på Inside möbler.Dom är lite billigare och lite högre,dom passar bättre till ett matsalsbord som brukar vara lite högre.Kika på dom.

  Kram

  SvaraRadera