fredag 9 november 2012

En hög med bilder...

Fredag och man vaknar till en stor sol och kylig luft, det är väl underbart? Jag blev fotarsugen så jag har sprungit (vankat är väl mer det rätta ordet) runt med kameran och knäppt lite bilder från vårt ganska svart/vit/gråa hem, så här bjuder jag på ett gäng bilder...
















Dock har lite färg smygit sig in i vardagsrummet i form av små vimplar från Lagerhaus, dom hänger på prov, kan inte bestämma mej för om det är för mycket på en och samma vägg, annars gillar jag dom skarpt! En vågöfåtölj har även fått flytta in från kylan, annars händer det inte mycket på inredningsfronten för tillfället...men snart, väldigt snart så kan man äntligen ta fram stjärnor, ljusstakar och massa annat roligt, om jag längtar!

5 kommentarer:

  1. Gumman, du skrämmer livet ur mig varje gång du uppdarerar bloggen, jag tror ju varje gång att bebis har anlänt :)
    Fast det här var nästan lika bra, men bara nästan. Bättre fredagsgodis är svårt att hitta, ni har SÅ fint. Vad fint det gjorde sig med en Vågö i hörnan där i vardagsrummet. Ha en kanonfin helg, kram

    SvaraRadera
  2. Så fint du har det.Och kul att du fotat lite så att man ser hur rummen sitter ihop.Eran hall är ju To die for,så stor och rymmlig.

    Dom där vimplarna är alltid slut när jag är på Lagerhause,snyft.Jättefina är dom.

    Trevlig helg/Kram

    SvaraRadera
  3. En fin hög med bilder. OJ vilket hem, gillar jättejättejättemycket :-) Lycka till med förlossningen!

    kram

    SvaraRadera
  4. Så otroligt fint ni har det! Precis min smak! Nu blev jag oxå sugen på att hänga korten från lagerhaus på en sådan vajer. Har du oxå köpt den där? Kramar till er håller tummarna för att det snart blir dags :)

    SvaraRadera