tisdag 29 januari 2013

Mer tips...

Då kör vi mer tips på underbara webbshoppar när vi ändå är i farten! Så om ni nu skulle ha missat IkonM så surfa genast dit. IkonM säljer helt lagligt nyproducerade designikoner men till ett betydligt billigare pris som passar min plånbok bättre och kanske din också? De älskar designklassiker och vill att fler ska få njuta av dem, därav startades IkonM. Hur bra är inte det?

Så just i detta nu är 6 st av matstolarna nedan, Charles Eames, på väg hem till mej:) Så länge jag suktat efter dessa...Några andra favoriter är "puppy" & "Hang it all". Vilka är era favoriter??Bilder lånade från ikonm.se

9 kommentarer:

 1. Reproduktioner är inget för mig, sparar hellre ordentligt och köper den äkta varan, om det så tar tio år. I Sverige är ju faktiskt inte detta lagligt och det står det om man läser på deras hemsida. Men alla gör ju som de vill, bara för att jag är så principfast så behöver ju inte andra vara det ;-) Flera företag har ju hakat på kopia-trenden. Hoppas att du blir nöjd med stolarna :-)

  Citat från ikonm´s hemsida:
  "På grund av lagstiftningen har vi tyvärr inte möjlighet att visa möblerna i Sverige. Men Ikon M kommer att öppna ett showroom i London inom kort. Håll utkik på hemsidan för uppdaterad info."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym:
   Det är ju helt upp till var och en vad man vill lägga sina pengar på, jag väljer att inte lägga dem på patentskyddade orginal utan på "kopior" som i mina ögon är lika snygga:) Är inte ens säker på om jag vill ha de stolarna om tio år, då kanske jag har tröttnat och vill ha något annat, sån är jag!

   Sen står det också så här på IkonM´s hemsida; "Tack vare EU:s fria rörlighet för varor kan du som är designintresserad nu helt lagligt köpa designklassiker av oss på Ikon M och få dem levererade till Sverige." Så det är ju inte heller olagligt att köpa deras möbler. Jag kommer garanterat bli supernöjd med stolarna:)

   / Emma

   Radera
 2. Åh berätta gärna om det varit smärtfritt att beställa från dem, är också tonsuren på de där stolarna fast med träben. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofia: Ska absolut berätta mer när de anländer men än så länge är jag jättenöjd med servicen jag fått via mail då jag haft lite frågor, snabba svar mm.:)

   Kram emma

   Radera
 3. Å jag är oxå sugen på dessa!! Men vad ska man ha för material?? Vill juh inte att de blir repiga!! Vad tog du? Kram Lina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog ABS plast, har ingen egen erfarenhet men hörde att glasfibern repas lätt men vet inte:) Kram

   Radera
 4. Vilket bra tips! Perfekt om man som du suktat efter dessa stolar men känner att priset tagit emot :)

  SvaraRadera
 5. För mig strulade det som fasen när vi beställde från ikonm i våras men lycka till!!

  SvaraRadera
 6. Tackar för tipset,hittade mycket fint där.Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera