tisdag 12 mars 2013

Bilar

Hej på er! 
Här ser ni vad jag shoppat idag, till Milo i doppresent, så prata inte högt om det när han hör;) Till slut blev det denna med bilar och hans namn på, var inte lätt att bestämma sej...finns ju så mycket fint hos Isa, kika in där vettja och spana runt om ni inte redan gjort det! 

För övrigt händer det inte så mycket här hemma, vi skrotar runt, jag och Milo, träffar mammor och deras barn, går på babysång, promenader, träffar kompisar, fikar mm och när pappan kommer hem så hitts de på lite småprojekt men inte mycket mer än så...har det allmänt gött med andra ord;) Vill ni följa med oss i vardagen så finns jag ju på Instagram, Hemlängtan heter jag där! Kram på er


Bild lånad från isa.nu3 kommentarer:

 1. Så fin!! Isa är så himla duktig! Jag funderade på en bildficka därifrån, men nu gör jag nog en egen. Men hade jag råd hade jag köpt alla hennes alster :)
  jag är lite sugen på en familjetavla så det ska jag kanske önska mig av min syster i present...

  Fina presenter oxå som milo önskat sig i doppresent :) Vi har fått massor av träleksaker från brio och dom är verkligen superbra!

  SvaraRadera
 2. å vilken fin tavla, den ska jag genast ut och titta på! tack för tipset!
  Kram från Sabina

  SvaraRadera
 3. Jättefin tavla till lillpojken.Och du,visst är det härligt att bara va när man är hemma med bebis.Det var den bästa tiden jag någonsin haft.Så du gör helt rätt,bara njut/Trevvlig helg på er!

  SvaraRadera