onsdag 10 april 2013

Milos rum

Redan onsdag och jag hör sopmaskiner utanför, då är det väl ändå vår?? Hörde också att värmen är på väg, vi håller tummarna, vore skönt:) 

Vilken underbar helg vi fick, dopet blev precis så bra, trevligt, mysigt och perfekt som vi ville:) Lördagen ägnades åt att inhandla det sista och duka i lokalen där vi skulle hålla till, fick bli papptallrikar från Lagerhaus och med lite egna servettdekorationer mm så blev det riktigt fint:) Fick tyvärr inte med mej kameran men tror nog att vår underbara fotograf för dagen Sara knäppte en del kort så när de anländer lovar jag er att visa lite:) Kika in på hennes blogg så ser ni några bilder där...ni hittar den HÄR!

Milo skötte sej exemplariskt, han var så duktig hela dagen och han grät inte ens när han fick vatten i huvudet,  några tårar kom när vi sjöng, vet inte om han tyckte det var falskt;) men annars var han go och glad, även mamman klarade sej från tårar! Smörgåstårtan och cheesecaken räckte gott och väl och vad paket han fick vår lille plutt, bortskämd blev han allt. Han fick leksaker, smycke, nalle, böcker, mattallrikar och bestick, sparkonto, pengar b la. Kommer berätta mer när bilderna från dopet kommer:) Tusen tack till alla som gjorde hans dag så speciell! 

Eftersom han fick en hel del saker så har jag nu börjat ta tag i hans rum på riktigt, han har ju faktiskt blivit så pass stor så han tycker det är lite roligt att vara här inne och kika! Så här bjuder jag på ett gäng bilder från hans rum som det ser ut för tillfället, pyssel som pågår just nu är handtag till hans skåp och en ny garderobsdörr till hans gåingarderob...det här med barnrum är inte helt lätt, jag som älskar att piffa och dona har dragit mej lite för att ta tag i hans rum, tycker det är svårt men samtidigt det roligaste rummet att inreda:)














8 kommentarer:

  1. Men så fint! Hur har du gjort läshörnan?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack:) Det är kuddar som varit till en fåtölj jag fyndat på ikea, tog bara bort stommen, har dock ingen klädsel än, måste sys:) Kram

      Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Hej Emma! Nu kan jag bli en offentlig läsare av din blogg då dopet är över! Jag måste säga att du har en otroligt fin blogg, jättekul att läsa och titta på bilderna du lägger in. Jag blev lite kär i björkarna på Milos rum! Har ni köpt hus eller är det lägenhet ni bor i? Hälsningar Elsa Grön

    SvaraRadera
  4. Men hur fint som helst ju! Tapeten med ugglorna är ju super söt :-)

    Hälsningar/Emma

    SvaraRadera
  5. Så skönt att allt gick bra på dopet.Det där med tårar kan vara svårt att hålla inne.Jag börjar nästan böla för allt,lucia och skolavslutningar :)

    Rummet blir ju superfint!!

    Ha en fin dag/Kram!

    SvaraRadera
  6. Åh så fint han har det, Milo! Tapeten är så söt och du har minsann pepprat med en hel del fina detaljer.
    Så härligt att dopet gick bra och att ni känner er nöjda med dagen!
    kram kram

    SvaraRadera
  7. åhh så fint!! Mycket som vi har likadant också, bra smak haha :)

    SvaraRadera