tisdag 30 april 2013

På väggarna just nu...

Så här ser det ut på våra väggar just nu, vad har ni på era väggar? Det mesta är svart/vitt och grafiskt förutom i Milos rum då:) Bakom soffan är det tänkt att det ska hänga ett stort kors men det är inte tillverkat ännu, jag inväntar lite bättre väder så jag kan vara ute och snickra, så länge hänger det två ihoppysslade tavlor där, en med dekorplast och en med möbeltassar! Såg ni förresten Äntligen Hemma idag? Tänk att ha ett snickarrum a la Martin Timell, vilken dröm, då skulle jag tillverka allt möjligt roligt! Jo roligare valborgsfirande än så har vi inte idag, iförd pyjamasbyxor och tvtittande är det här, men nog så mysigt:) Hur har ni "firat"?5 kommentarer:

 1. Väggar är så svårt, jag har själv problem med mina! Var så inne på Warholplanscherna ovanför soffan, men har konstaterat att de blir aningen för stora där. En lika stor blev också för stort, och med halvgalna barn i soffan är jag livrädd att den ska åka ner av någon anledning och åka ner på de små skatterna!
  Nu blev det två 50 X 70 istället!
  Ser fram emot korset, blir säkert jättebra, och det är fint som det är också!
  ha de bra
  kramar

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har det!!!! :)
  Vilka problem jag har att kommentera här hos dig, därav har jag inte kunnat skriva till dig på länge :(
  Hoppas allt är bra med er!!!
  Kram Louise www.stylinghouse.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Oj, vad ni har det fint. Vi har också en Warholplansch i tamburen. Jättefin och bra texter, passar på mig som är en bildmissbrukare.
  Tack för titten.
  Linnéa

  SvaraRadera
 4. Vad fint! Peacetavlan gillade jag skarpt. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Hej!! Vad fint ni har det!!
  Måste bara fråga, var får man tag i Warhol planscherna med text?? Tack på förhand :))
  Mvh Catta

  SvaraRadera