fredag 3 maj 2013

Projekt till sommaren

Vilket fredagsväder vi har, soligt och varmt! Det får mej att längta efter sommar, men snart, det är nära nu:) Projekt här hemma i sommar är att byta ut vårt altanräcke på den "stora" altanen på baksidan (se bild 2). Idag har vi "kryss"staket där vilket vi kommit fram till att det inte är så säkert längre med små barn i familjen, altanen ligger dessutom flera meter upp så det är en bit ner till backen! Nu ska vi istället byta till "ribb"staket som vi har på den lilla altanen på framsidan (se bild 1):) Kommer bli betydligt mer enhetligt dessutom! För att se mer av vår trädgård så kika under kategorin trädgård eller altan!

***

Idag jobbar sambon eftermiddag så då häder det inte så mycket men imorgon händer det desto mer, sambons svåger fyller 30 så det ska firas, sen kommer min lillasyster (9 år) hit och ska sova över, dessutom är det crousing och massa festligheter här i stan så har ni ingenting för er och är i närheten så ta en tur till Tidaholm, händer saker hela dagen:) Trevlig helg på er!1 kommentar:

  1. Ibland får man tänka om när det kommer till inredning när man har barn. Bägge varianterna är ju riktigt stilrena och snygga, vi ska bygga ett sådant tvär-räcke på vår bortglömda balkong.
    Låter som en intensiv och händelserik söndag ni hade!
    Ha det bäst
    kram!

    SvaraRadera