lördag 20 juli 2013

Spännande men skrämmande

Ni vet att jag berättade om att det händer lite spännande saker här hemma, jo vi har nu bestämt oss för att sälja vårt hus! Spännande men samtidigt lite skrämmande...och jag kan dementera alla rykten med en gång, vi ska inte gå isär, inte ha fler barn och vi har inte ont om pengar;) Nä skämt o sido så brukar det alltid komma en del rykten när man bor i en liten stad och ett hus ska säljas så nu har jag sagt de, vi känner bara för att sätta händerna i nått nytt hus och för att vi ska kunna köpa drömhuset om de dyker upp så börjar vi i rätt ände och säljer vårt och så kanske vi får mellanlanda i en lägenhet tills det rätta dyker upp! 

Men det är med dubbla känslor vi gör det här för vi trivs otroligt bra, har stor tomt, en underbar altan och jättebra grannar åt alla håll, men nu blir det så här och det kommer nog bli bra, mycket spännande som sagt...i mitten på augusti kommer huset komma ut.

I onsdags hade vi en fotograf här, Joakim, från ateljedigital.se som fotade vårt hus i uppdrag för mäklaren, vi blev riktigt nöjda med bilderna så här får ni et litet urval! 

Hoppas nu att ni vill följa med oss på denna spännande (och skrämmande) resa:)
3 kommentarer:

 1. Åh spännande!! :)

  Kul att se bilder ur andra perspektiv!

  SvaraRadera
 2. Men så spännande, och kul att ni vågar ta steget mot något nytt!
  Förstår att det känns kluvet, man fäster ju sig alltid vid sitt hem, men vilken känsla att få börja från 0!
  kram, kram

  SvaraRadera
 3. Ska bli superkul att få följa er! Alltid kul med nytt som man kan sätta tänderna i. Håller tummarna och tår för er att ni får en bra försäljning. Kram Louise (stylinghouse)

  SvaraRadera