tisdag 24 september 2013

Sista sommarbilden...Den här bilden är nog den sista sommarbilden för denna sommaren för nu är hösten här, det vågar jag nästan lova. Men vilka fina höstdagar vi har, helt fantastiskt! Han älskar verkligen att gunga vår lille skrutt, det framkommer nästan av bilden:)
Jag kan nu berätta att vårt hus är sålt så början av nästa år går flyttlasset, spännande men samtidigt lite vemodigt, här har vi ju lagt ner all vår kärlek och tid och nu ska vi lämna över det till någon annan, men det känns ändå bra och huset kommer hamna i goda händer! Nu går flyttlasset till en lägenhet (förhoppningsvis den som vi verkligen vill ha:)) och den kommer  i så fall vara i behov av lite kärlek, men det ger vi den gärna, här känns det som vi kan bo ett tag och trivas tills vårt drömhus dyker upp!

Alla bilder är tagna av mej om inte annat anges och det är inte okej att låna om man inte frågar, tack:)

1 kommentar:

  1. Vad spännande det ska bli att få följa eran flytt.Det var väl inte svårsålt direkt erat fina hus.Förstår att det ändå kan kännas lite vemodigt,med alla minnen man har.Men ni kommer istället att skapa en massa nya fina,förhoppningsvis i erat drömhus :)


    Trevlig helg på dig/Kram!

    SvaraRadera