tisdag 1 oktober 2013

Finfina foton

Här händer det inte mycket, varken på bloggen eller hemma! Vi har liksom hamnat i nått mellanland, jag tycker inte det är så roligt att fixa hemma nu när vi snart ska flytta, man vill ju inte köra igång med något projekt då huset i princip inte är vårat, så länge till iallafall:) Jag försöker att inte inhandla allt för mycket i inredningsväg då det känns roligare att göra det till nya boendet sen och det jag handlar hamnar i källaren, också det i väntan på flytt (vilket sambon tycker är jätteonödigt för då blir det ju mer att flytta;)). Så på bloggen kommer det nu bli lite mindre inredning och lite mera annat, men jag lovar er, när vi flyttat kommer ni bli matade med inredningsbilder och projekt så hang in there så kommer det om sisådär några månader! En och annan inspirationsbild på inredning kommer det säkerligen bli och kanske någon bild på någon kruka som flyttat plats eller så men thats it!

Förra veckan packade jag in mej, Milo och han snygga bil i bilen och ut på landet, till Sofie, en inbokad fotoförmiddag stod på schemat och Milo var, som för det mesta, med på noterna:) Är grymt nöjd med bilderna och jag hoppas verkligen att du Sofie satsar på detta för du är riktigt duktig!

Här är tre av mina favoritbilder...
Kolla in Sofies blogg eller följ henne på Instagram @sofieekblom, ni kan även följa mej på Instagram @hemlangtan där jag är lite mer aktiv:)

Nu ska jag surfa vidare och försöka hitta en overall till lillskrutt, det är ju dags för det snart, finns tyvärr för många att välja på, I-lands problem jag vet...tips?
3 kommentarer:

  1. Underbara bilder på en riktig sötnos!
    Förstår du är nöjd!
    kram, kram

    SvaraRadera
  2. Ohh så fina bilder! Han är ju så underbart söt <3

    SvaraRadera