måndag 14 april 2014

Fira det som firas kan

Fira det som firas kan, det gör vi i detta hem! Den 7 April var det Milos dopdag och givetvis tändes hans dopljus, vi fikade lite och ett litet paket med ett pussel och en stor legokloss fick han också! Tänk att ett år redan gått, vart tar tiden vägen?:)Måste dela med mej av ett recept, händer ju inte alltför ofta här i bloggen men detta var riktigt gott!

Quesadillas med kyckling

- 3-4 kycklingfiléer
- 1/2 purjolök
- 1 spetspaprika
- 1 pkt philadelphia
- salt, peppar och chilipulver
- majs
- riven ost
- 6-8 tortillabröd
 
 
Strimla och stek kycklingen i olja, hacka purjolök och paprika och stek tillsammans med kycklingen tills löken blir mjuk. Tillsätt färskosten och kryddorna. Låt koka samman till en "gegga". Lägg "geggan" på ena halvan av ett bröd, häll över majs och ost och vik ihop till en halvmåne. Stek brödet i lite olja någon minut på båda sidor. Skär i trekanter.

Receptet kommer från Liw på Fina Lyan, tack!:)
 

Hann inte få till någon toppenbild, då sambon var riktigt hungrig och trött på mina bilder, haha, dagens samhälle...vänta ska bara ta kort först;)

Det närmar sej påsk, kanske hinner jag få till ett litet blogginlägg innan dess med lite bilder på det lilla påskpynt vi har plockat fram, vi får se:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar