tisdag 15 april 2014

Påsk

Här hemma pyntas det inte överdrivet mycket till påsk, lite enkla fjädrar, ägg och några ullhängen från Grafitgrå står för den biten. Milo har fått ett påskhänge i form av en kanin som han håller hårt i och som hänger på hans rum sen tror jag några små hönor från Cult ska få komma in sen räcker det tycker jag! Mysigt att "pynta" lite men i måttliga mängder och i blygsamma färger, som alltid;) 

Påskägg med lite smått och gott i blir det till Milo, och ett paket då det inte fick plats i ägget, även lite små presenter till andra i vår närhet blir det också, fira det som firas kan:) Även om man alltid visar varandra uppskattning och ibland ger bort små saker så är det alltid roligt att köpa något att ge bort, älskar att ge presenter:)

Vi håller oss hemma i påsk och har inget speciellt inbokat, vi ska hinna med en påskpromenad, kolla in påskelden och självklart blir det lite enkel påskmat på påskafton. Hälsa på nära och kära står också på agendan! Vad har ni för er i påsk??1 kommentar:

  1. Så fint du har pyntat vännen! Hos oss blir det inget påskpynt alls! Barnen och jag åker nämligen till Stockholm och gubben ska vara hemma och bygga soldäck! KRAM

    SvaraRadera