tisdag 5 augusti 2008

Äntligen en lampa

Som ni vet har jag varit på jakt efter en lampa till köket! Var med och budade på Tradera där Vit Design sålde en Norm 03 men tyvärr var inte turen på min sida. Igår gick vi in på Mio och kikade en sväng och då hittade jag denna för ENDAST 295:- (ord. pris 595:-). Gillade att den var lite annorlunda och skenet är jättemysigt. Även om en Norm 03 fortfarande finns i mina drömmar så duger den här minst lika bra tills jag känner att jag har råd. Vi har ju ett stort 30-års kalas att lägga pengarna på just nu och det går verkligen åt pengar, men det är det värt! Igår var vi på Ikea och shoppade grejjer till kalaset, ljuslyktor, ljusslingor och lite annat...kommer bilder när jag gjort iordning i partytältet=) Blev ju lite annat som slank ner oxå som inte behövdes egentligen...Idag har jag och kompisen knåpat ihop en tipspromenad tills på Lördag med enbart roliga frågor om jubilaren ifråga, ska bli skojj!!!

15 kommentarer:

  1. Fräck lampa! Kul med lite annorlunda lampor! Normlampan får stå kvar på din önskelista ;-)...
    KRAMIS!!!

    SvaraRadera
  2. Åhh vad fin och vet du vad? Roligare än en Norm:P Kram

    SvaraRadera
  3. Jättefin lampa!! Vad kul med 30-årskalas! kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Åh vad mycket fint du shoppat, bra fynd på Mio och Fjällbacka verkar vara rena himmelriket, utom för bröder då kanske :-)

    Tipspromenad är kul, det gjorde jag för en kompis för några år sen, frågor med foton till så klart :-) Dels såna som jag tagit men också såna som hennes bror lyckades smuggla ut ur hennes egna fotoalbum och låna ut till mig! De var snygga.

    Jo jag har labbat djupt med mallen i den nya bloggen, och lärt mig massor. Min plan på semestern var ju faktiskt att lära mig mer om web och html fast jag hade tänkt göra det genom en bok som jag håller på att läsa, inte "den hårda" vägen. Men ändra färger eller tema är ju lätt, jag kom just på att jag glömt fixa färgen på mina rubriker efter mitt labbande i "Pyssla", så, fixat.

    Inget PhotoShop, ooooh stackare. Jag skulle inte kunna leva utan!!! Jag har "lilla", Elements alltså. Hmmm, är det du som kör Paint? Jag kommer ihåg att när jag började blogga så var det nån som sa att hon körde Paint och jag blev lite impad, var det du?

    SvaraRadera
  5. Den där lampan var ju jättefin! Det är så roligt att fynda!

    SvaraRadera
  6. Vilken fin lampa! Jag gillar att den är lite annorlunda, det gör den med speciell! Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken häftig lampa, och vilket klipp! Kram

    SvaraRadera
  8. Den var ju jättefin.Görs bra i ditt kök..och grattis till förlovningen om jag inte har skrevit det innan.

    KRAM

    SvaraRadera
  9. Hur snyggt som helst tycker jag!! Förstår att det är mycket att göra med 30-årskalaset.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  10. vad läcker den var. Tycker faktiskt att den var snyggare än norm.
    vad roligt med 30-årsfest. kan tänka mig att det är lite att förbereda.
    Kram/jenny

    SvaraRadera
  11. Ja!!! Faktiskt en riktigt fin och lite "skojigare" lampa:)
    kram

    SvaraRadera
  12. Den lampan va snygg! Gratulera 30-åringen från mig!
    Kram

    SvaraRadera
  13. jattefin lampa och till ett super bra pris ocksa!!
    kram
    anna

    SvaraRadera
  14. Annorlunda lampa, den har jag inte sett förut! Fin var den i alla fall! Tycker själv det är svårt med taklampor. Är på jakt efter nåt till kombinerade gäst/arbetsrummet, men vad kan man välja så man inte slår i huvudet? Är inte sugen på plafond.

    SvaraRadera
  15. Tjo! Vilken snygg lampa ni fyndat, ch till ett väldans bra pris! :D Vad kul det låter med 30årsfest, åren går. Snart är man där själv! Passar på att önska er en härlig helg!

    SvaraRadera