fredag 20 februari 2009

Kejsarlampa...

Skrev ju härom dagen att jag haft ett par lampprojekt på g...det ena projektet var en kejsarlampa! Min lampskärm är inte exakt den typ av lampskärm som en kejsarlampa brukar ha men jag gillar den skarpt ändå!!!

Jag hittade skärmen på Blocket faktiskt, tjejen som ägde denna skapelse sålde egentligen ett soffbord men i bakgrunden skymtade jag denna, så jag var faktiskt så fräck att jag frågade om skärmen var till salu och det slutade med ett litet köp, snällt!!! Hon undrade nog vad jag skulle ha den till...

Lampan fick i alla fall sin plats i datarummet! Jag är nöjd även om sambon var lite skeptisk men snäll som han e så sa han att det blev bra!;) Lampsladden är i tyg och köpt på Rusta för 50:-, både snygg och prisvärd.

Nu ska jag återgå till mitt andra lampprojekt, ska ge mej på att göra en Random Light till, tredje gången gillt!? Denna gång blir det en svart variant som är tänkt till tvrummet. Återkommer när jag ser hur det går. Sedan har jag en liten fråga till er, någon som vet vart man kan få tag på färgade silikonsladdar till lampor som inte är svindyra??;)

TREVLIG HELG!!!

11 kommentarer:

  1. Du har alltid nåt spännande projekt på G. Hoppas du får en fin fredagskväll.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Allt du tar i blir guld. Ja det är helt sanslöst, så himlans mycket fint du har fixat o grejat. Måla, inreda, plockar upp färgen från tapeten hej hopp, massa fina dekorplastord. Kollar en annons på ett soffbord men spanar omedelbart in en lampa. Nu har du skrämt upp alla Blocket-säljare, de kommer inte våga lägga ut bilder längre ;-) Och ja, först tillverkar du fina lampor på löpande band och nu är det underbara tavlor också. Jättejättefina Wordle-tavlorna, megastora Marimekko-tygtavlan, (vill ha!), tapettavlorna och så nu ugglan. Jag älskar den tavlan!!! Clipart säger du?! Bara att komma på idén! Den är så fin och så fina färger.

    Men du alltså, din skeptiska sambo, knäpp kille va? ;-). Har han inte lärt sig än att han ska lita på dig?! Allt du gör blir ju bara så bäst! Guld!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. De där lamporna har verkligen blivit poppis, får gåshud när jag tänkter på alla såna jag satt och sydde tyg på förr. Den ena större än den andra.

    Tror min kära mor har en kvar fast på vinden kanske skulle klä den naken nu då.....nä inte riktigt min stil faktiskt.

    Fast jag gillar dem hos andra och tycker de är rätt kul...hos mej skulle den se dryg ut (tror jag iaf.)

    Är ingen taklampemänniska, fast jag skulle verkligen behöva en i rummet men det får vara. Gillar bästa smålampor.

    Har faktiskt börjat gilla Cord mer och mer....se man alltid ändra sej, bra va???

    Blocket är svårt att vara utan, tittar varje dag om det finns nåt kul.....

    Färgade silikonsladdar har jag aldrig hört talas om....??? Bara alla textilsladdar som finns. Ska inhandla någon framöver.

    Ni har det värsta mysigt hemma...avis, klart jag är.
    Ett helt hus att pyssla i...

    Kram och ha det så gott!!!!

    SvaraRadera
  4. Blev snyggt, mina lampor i vardagsrummet är ju nästan i den här "nakna stilen", svärmor tycker ju att det saknas tyg på dom ;) ha! Ha en trevlig helg

    SvaraRadera
  5. Läckert läckert! Du är ju en riktigt lamp-kejsarinna! ;)
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Vad fin lampan blev vännen :) sänder några krya-på-dig kramar! Håller tummarna för att ditt kommande lampprojekt blir lyckat...
    Kram

    SvaraRadera
  7. Ska bli spännande att se hur det går för dig att göra en Random Light. Själv har vi en sådan i taket men plånboken hade verkligen gillat om jag hade gjort en själv... Hur som helst så blir det galet fint ljus i rummet...

    Lycka till :)

    Kram Frida

    SvaraRadera
  8. Saknar nästan min Marimekkogardin nu när jag ser din fina!! :)

    Tuff lampan blev!
    Hoppas ni har haft en riktigt mysig helg.

    KRAM Malin I&D

    SvaraRadera
  9. Åh vad roligt projekt du har framför dig nu då.. 3 gången :D Kommer säkert bli lysande tror jag! Ser framemot resultatet! Gillar lampan som kommit upp! FINT!
    Svar: Tack söta Emma för din kommentar hos mig, du ska veta att den värmer oerhört!
    Lycka till i tävligen!! KRAMAR

    SvaraRadera
  10. Det gäller att ta tillvara på de chanser man får :) Kram Malin

    SvaraRadera
  11. Haha inte dåligt att våga fråga om en annan sak var till salu.. :P Men det blev snyggt!!

    Kram
    //Johanna

    SvaraRadera