tisdag 8 maj 2012

Underbar tapet och en liten hemlis...


Jag har fått för mej att denna tapet skulle göra sej bra vid min sminkhörna i walk-in closeten, som jag fortfarande inte visat helt och hållet, kan bero på att jag inte är 100 nöjd än! Men en liten snutt av denna underbara tapet skulle göra sej bra tror jag. Tapeten finns att köpa hos favoritsaker och den heter Nova Dawn design Sandra Isaksson, ISAK. Här är så pass litet och ett rum som man inte tillbringar flera timmar i så jag tror inte jag tröttnar:)


Favoritsaker har mycket fina tapeter att välja mellan och en som jag kollat in länge är Dotty från Ferm Living, men den passar sej mer i ett barnrum. Men om allt går vägen så kommer nog ett barnrum få göras iordning här i inom det närmaste då vi kommer bli tre i mitten på november, så vem vet, kanske denna tapet finns i mitt hem snart<3 Detta har varit en otrolig kamp för oss och en lång lång väntan så lyckan är total! Så nu har ni anledningen till varför bloggningen blivit lite lidande de senaste månaderna då jag varit extremt trött, har inte orkat något mer än att jobba i princip, för övrigt har jag mått oförskämt bra och jag njuter varje sekund:)


Bilder: favoritsaker.se

17 kommentarer:

  1. Fick en tår i ögat :)
    Ett stort stort grattis! Varför är världen så orättvis? Men man ska aldrig ge upp det har ni fått bevisat. Oh...vad glad jag blir för er skull :) än en gång grattis.

    Tack för din fina kommentar om mina planteringar :) det värmer.
    Det här med murgröna... Jag är ingen expert med det finns säkert olika varianter. Kan du inte hjälpa de upp? Använda ståltråd, snöre eller något annat?

    Ha det super & nu av varje sekund :)
    Lyckönskningar <3

    SvaraRadera
  2. GRATTIS!!!!!!
    ååå vad mys!
    Som du vet har jag inte heller bloggat så mycket sen i julas, å ja jag förstår hur du känner! blir en rolig sommar ;) lycka till kram!

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt, ett stort grattis till er. Fick en känsla av att det var barn på väg redan i rubriken. Hoppas nu allting går som det ska och att ni slipper några komplikationer. Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis å all lycka till er:))

    Kram

    SvaraRadera
  5. HURRA HURRA HURRAAAAAA!!! Stort grattis till er! Massor av kramar också! <3

    SvaraRadera
  6. hihi, nä du tolkade nog fel ;) . Det värsta är tröttheten tycker jag. Nu har jag nog kommit förbi det, men hjälp vad snurrig jag blir, glömmer allt! tappar saker...vilken vecka är du i? kram

    SvaraRadera
  7. Men va glad jag blir för er skull, stort grattis! Äntligen blev det värt allt er kämpande och nu har ni det bästa i livet framför er:)!

    Minns hur trött jag var för drygt ett år sedan, inte mycket bloggande då inte...

    Passa nu på att vara självisk, lyssna på din kropp och NJUT för tiden går alldeles för fort!

    Tack snälla för dina fina ord på min blogg och åter igen stort grattis! Kram!

    SvaraRadera
  8. Awwww *darrar med underläppen* Det är ju bara så fantastiskt! <3 <3 <3
    Detta är ni ju SÅ värda efter allt kämpande och trassel på vägen!
    Pst, sminkhörnan blir nog superfin med tapeten, men har du inte börjat smygkika på barntapeter än? ;)
    Kramar i massor till dig och "lilla magen" :)

    SvaraRadera
  9. Neeej, fy så otroligt roligt att läsa. jag får rysningar i hela kroppen. jag vet ju hur det är att kämpa och kämpa. Såååååååååååååååå himla glad för er skull. Jättekram!!

    SvaraRadera
  10. Hej,

    jag har ganska nyss hittat hit till din blogg och det känns lite som man hittat hem för oj så du inspirerar. har därför bläddrat mycket i bloggen och många "ååh" "ahaa" osv har slunkit ur mig kan jag avslöja :) och jag har en fråga om din lampa i ett fönster, bordslampan, den lampfot som du har "klot lampan" i. var kommer den ifrån? Har själv ett sånt där stort "klot", mitt från Orrefors, och skulle så gärna vilja använda den som du i en lampfot men jag har hittills inte hittat någon lampfot som rymmer "klotets" sokel som är för stor för de flesta lampfötterna jag sett. har du något tips?

    och stort grattis till graviditeten!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du gillar det du ser, det värmer massor<3 Vet inte riktigt vilken du menar, men är det den jag har i hallen, en stor "glödlampa" på fot? Den stora glödlampan köpte jag på Clas Ohlson och lampfoten kommer från Ikea, sockeln på den lampan är ju som en stor glödlampa, vet inte hur den från Orrefors ser ut i botten...men hoppas att du hittar någon som passar:) Fattade jag fel så får du gärna fråga igen;) Trevlig helg, kramar

      Radera
  11. Åh vad kul för er!!! Så spännande :-)
    GRATTIS!

    SvaraRadera
  12. grattis gratis fina du <3 ni är så värda all lycka i världen!

    kram

    SvaraRadera
  13. Stort grattis! Har följt din blogg i flera år, men kommenterar inte så ofta, men nu kände jag mig såklart tvungen att göra det!
    Har själv en pojke och förstår att ni längtar.. Håller tummarna hårt för er nu!

    kram Fanny

    SvaraRadera
  14. GRATTIS!!!! Så roligt att höra!! :)
    Lycka till med allt och det ska bli kul att följa allt här på bloggen!
    KRAM!!

    SvaraRadera
  15. Stort grattis och lycka till!!

    SvaraRadera